Chińskie Pottickers
Przepis Chiński Potstickers jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz zmieloną pierś z kurczaka, olej sezamowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chińskie Pottickers, Chińskie Pottickers, oraz Chińskie Pierogi I Doniczki.
Instrukcje
Aby przygotować pierogi, gotuj kapustę we wrzącej wodzie przez 1 minutę lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Fajne; P
Umieścić grzyby w małej misce; przykryć wrzącą wodą. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Grzyby odcedzić; posiekać.
Kapustę, grzyby, 1/4 szklanki zielonej cebuli, 2 łyżki skrobi kukurydzianej i dalej 7 składników (przez białko jaja) w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny.
Pracując z 1 skórką gyoza na raz (przykryj pozostałe Skórki gyoza, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka 2 łyżeczki mieszanki wieprzowej do środka każdej skóry. Zwilżyć brzegi skóry gyoza wodą. Złóż na pół, ściskając krawędzie razem, aby uszczelnić.
Na blasze do pieczenia posypać 1 łyżeczką skrobi kukurydzianej (przykryć luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu). Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami gyoza i nadzieniem.
Podgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 12 pierogi na patelni; gotować 3 protokół.
Dodać 1/3 szklanki wody. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż woda odparuje. Powtórz procedurę z pozostałym olejem rzepakowym, pierogami i wodą.
Aby przygotować sos, połącz 3 łyżki posiekanego imbiru i pozostałe składniki w małej misce.