Chińskie Czerwone Udka Z Kurczaka

Chinese Red-gotowane uda kurczaka może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 616 kalorii, 38g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nici fasoli, wody, imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć laski cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Udka z kurczaka gotowane na patelni z dyni, WOLNO GOTOWANE UDKA Z KURCZAKA Z SUSZONYMI WIŚNIAMI I PORAMI, oraz Duszone udka z kurczaka ze skórą kurczaka Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić, odkryte, 10 minut.
Dodać kurczaka; częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut, obracając kurczaka od czasu do czasu. Wyrzucić laski cynamonu i skórkę.
Połączyć makaron i wrzącą wodę w misce; odstawić na 5 minut lub do miękkości.
Podawać kurczaka na makaronie.