Chińska długa fasola z wodą z pomarańczy Sambal
Chińska długa fasola z wodą z pomarańczy Sambal może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 93 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sambal, imbir, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Fasola Długa Sambal, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Chińska Fasola Długa & Boczek.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać wodę, sok pomarańczowy, sok z cytryny, ocet, cukier, czosnek, imbir i sambal, aż dobrze połączone i odstawić. Na dużej patelni na dużym ogniu, dodać olej z pestek winogron i fasoli i gotować, aż lekko wyschną. Po ugotowaniu, usunąć fasolę z patelni do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powrót patelni na średnim ogniu, dodać pomarańczową mieszaninę wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz mieszaninę, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć łyżkę, około 20 do 30 minut. Obniżyć ogień do średniego i dodać ugotowaną fasolę. Wrzucić fasolę w pomarańczowej wodzie i gotować przez 2 do 3 protokół.
Przenieść mieszaninę fasoli do naczynia i służyć.