Chipsy Z Orzechami Imbirowymi
Chipsy z orzechami imbirowymi to Wegetariańskie deser. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zmielony imbir, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Chipsy Imbirowe, Melasa-Chrupki imbirowe, oraz Chrupki Kokosowo-Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Beat in honey.
Mąki, cynamon, goździki, imbir, soda oczyszczona i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami.
Kształt na dwa 11-calowe. rolki; owiń każdy w folię. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do firmy.
Rozpakuj i pokrój w 1/4 cala. plastry.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-11 minut lub do jędrności.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.