Chipsy Z Kminkiem I Parmezanem

Chipsy Z Kminkiem I Parmezanem
Chipsy kminkowo-Parmezanowe to bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chipsy Z Cukinii Parmezan, Chipsy Z Cukinii Parmezan, oraz Chrupki Z Rozmarynem I Parmezanem.

Instrukcje

1
Wymieszać ser i kminek w średniej misce. Spray medium nonstick patelnia z nonstick spray; ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Posypać 3 mieszanki sera łyżki w 4-calowy okrągły wzór jak koronki na dnie patelni. Gotować, aż ser topi się, bulgotanie i złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjmij patelnię z ognia. Używając cienkiej metalowej szpatułki, ostrożnie i stopniowo poluzuj krawędzie sera chrupkiego; delikatnie przenieś do papierowych ręczników w celu ostygnięcia. Powtórz z pozostałą mieszaniną sera, gotowanie 1 ser crisp na raz i rozpylanie patelni z nonstick spray przed każdym crisp jest gotowane. Super. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn