Chipsy Kokosowe
Chipsy kokosowe wymagają z grubsza 15 minut od początku do końca. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 24 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Mieszanka phyllo, masło, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Chrupki Kokosowe Z Klejnotami, Chipsy Kokosowo-Migdałowe, oraz Chrupki Kokosowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać masło i olej. Ułóż 1 arkusz phyllo na powierzchni roboczej z długim boku phyllo najbliżej Ciebie, utrzymując pozostały arkusz pokryty.
Posmarować masłem i posypać 1 łyżeczką cukru. Wierzch z pozostałym arkuszem phyllo, następnie umyć pozostałą mieszaninę masła i posypać pozostałą łyżeczką cukru.
Pokrój filo na pół w poprzek i stos.
Pokrój stos na ćwiartki i pokrój każdą ćwiartkę po przekątnej dwa razy (w X), tworząc 4 trójkąty (w sumie 16 trójkątów).
Ułóż Trójkąty, rozmieszczone równomiernie, na 2 nieczystych blachach do pieczenia i posyp kokosem.
Piec w środkowej i dolnej trzeciej części piekarnika, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i ostry, 5 do 6 minut w sumie.
Każda (2-chrupka) porcja zawiera około 68 kalorii i 4 gramy tłuszczu.