Chipsy jabłkowo-żurawinowe z polewą imbirowo-orzechową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj chipsów jabłkowych i żurawinowych z dodatkiem imbiru i orzechów pekan. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz staromodny owies, żurawinę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Deep Dish Apple Cranberry Pie With Oatmeal Pecan Crumb Topping, Chrupki Owsiane Z Orzechami Imbirowymi, oraz Mini Chipsy Żurawinowe Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło cztery 1 1/4-cup budyń kubki lub suflet naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odstawić do soczystego, około 5 minut. Podziel nadzienie między przygotowane kubki.
4
Piec do bulgotania na brzegach, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w dużej misce. Posmarować opuszkami palców masłem, aż powstanie gruba Mączka.