Chipotle Czarna Fasola I Ryż

Chipotle Czarna Fasola I Ryż
Chipotle czarna fasola i ryż jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka fasoli, kolendra, papryka chili chipotle w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle Czarna Fasola, Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle, oraz Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż i kurkumę gotować w wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu ryżu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę; smażyć 2 minuty do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać kminek i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
6
Top ryż z mieszanki fasoli, śmietany i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KolendraKolendra
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn