Chipotle Barbecue wyciągnął suwaki z indyka z brukselską wylewką Slaw
Przepis Chipotle Barbecue wyciągnął suwaki z indyka z brukselską wylewką Slaw jest gotowy w około 75 godzin i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 1562 kalorii, 92g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 4,63 zł / porcja, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Barbecue Pulled Chicken Sliders, Bourbon-Brzoskwinia Barbecue Pulled Pork Sliders, oraz Resztki wyciągniętych suwaków z kurczaka i Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Cebulę ugotować w oleju z 1/2 łyżeczki soli w piekarniku holenderskim na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze zmięknie, o 10 protokół.
Dodać czosnek i przyprawy i gotować, mieszając, 1 minutę.
Wymieszać w ketchup, ocet, chiles, sos Worcestershire, melasa, i 1/2 szklanki wody i gotować mieszaninę, mieszając, 1 minuta.
Dodać pałeczki i przykryć garnek, następnie dusić w piekarniku, obracając pałeczki raz, aż mięso będzie bardzo miękkie, około 2 godzin.
Przenieść pałeczki do miski i ostudzić. Odrzuć kości, ścięgna i pozostałą skórę i pociągnij mięso widelcami lub palcami na grube strzępy.
Mięso wymieszać w sosie pozostając w garnku. Cienkie, jeśli to konieczne, z wodą do pożądanej konsystencji i doprawić solą i pieprzem. Podgrzać na średnim ogniu do nagrzania.
Łyżka wymieszać w rolkach suwaka i top z slaw.
* Chociaż chipotle w adobo dodają uwodzicielskiego zadymionego ciepła, możesz je zostawić, jeśli karmisz dzieci. Jeśli tak jest, przecier małą puszkę dla dorosłych, i niech dodać tyle, ile chcą do swoich suwaków.* Wyciągnięty Indyk można wykonać 3 dni wcześniej. Chłodne, odkryte, przed schłodzeniem przykryte. Podgrzać powoli w przykrytym garnku, dodając w razie potrzeby więcej wody.