Chimichurri Pesto

Chimichurri Pesto
Chimichurri Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Mieszanka mocno liście kolendry, sok z cytryny, mocno flat liści pietruszki liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri), oraz Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek.

Instrukcje

1
Proces liście pietruszki, liście kolendry, orzechy włoskie, parmezan, sok z cytryny, czosnek, sól, i pieprz czerwony w robocie kuchennym, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu procesora wlać oliwę z oliwek przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Magazyn