Chimichurri Halibut Tacos

Chimichurri Halibut Tacos
Przepis Chimichurri Halibut Tacos może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 2 godziny i 25 minut. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, filety z halibuta, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Stek i halibut Chimichurri, Halibut Grillowany z Chimichurri, oraz Grillowany Halibut z Chimichurri.

Instrukcje

1
Umieść pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Powoli wlać olej przez zsyp żywności; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieść rybę w płytkim naczyniu; przetrzyj mieszaninę nad rybą. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Rybę posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Zdjąć z grilla. Połamać ryby na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel rybę równomiernie między tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Zrównoważony wybór: halibut z Alaski jest najlepszym rozwiązaniem. Jeśli nie jest dostępny, wybierz inny amerykański lub kanadyjski halibut pacyficzny złowiony w stanie dzikim lub zamiennik dorsza w paski lub dorsza złowionego w stanie dzikim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bas W PaskiBas W Paski
HalibutHalibut
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn