Chimichurri Halibut Tacos

Przepis Chimichurri Halibut Tacos może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 2 godziny i 25 minut. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, filety z halibuta, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Stek i halibut Chimichurri, Halibut Grillowany z Chimichurri, oraz Grillowany Halibut z Chimichurri.
Instrukcje
Umieść pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane. Powoli wlać olej przez zsyp żywności; proces do gładkiej.
Umieść rybę w płytkim naczyniu; przetrzyj mieszaninę nad rybą. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Rybę posypać solą i czarnym pieprzem.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.
Zdjąć z grilla. Połamać ryby na kawałki.
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podziel rybę równomiernie między tortille.
Zrównoważony wybór: halibut z Alaski jest najlepszym rozwiązaniem. Jeśli nie jest dostępny, wybierz inny amerykański lub kanadyjski halibut pacyficzny złowiony w stanie dzikim lub zamiennik dorsza w paski lub dorsza złowionego w stanie dzikim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.