Chimichangas Z Pieczonego Kurczaka
Pieczony Chimichangas z kurczaka trwa około 40 minut od początku do końca. Za 1,67 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka mielonego kminku, oregano, tortilli z mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chimichangas Z Pieczonego Kurczaka, Chimichangas Z Pieczonego Kurczaka, oraz Chimichangas Z Pieczonego Kurczaka.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kurczaka, 3/4 szklanki sosu picante, ser, 1/4 szklanki cebuli, kminek i oregano. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki na środku każdej tortilli. Złóż boki i końce nad nadzieniem i zwiń.
Umieść szew stroną do dołu w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do podgrzania. Na wierzch z pozostałym sosem picante i cebulą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy dla Chimichanga. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
![Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir]()
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir