Chill-apia Tostada
Chill-apia Tostada może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 518 kalorii, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do bicia, oregano, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Malinowy Chłód, Malinowy Chłód, oraz No Chill Piernikowe Ciasteczka Wycinanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 3-calowy Okrągły frez
Posmaruj trochę oleju roślinnego na ruszcie lub patelni grillowej i podgrzej grill na średnim ogniu.
Posmaruj tilapię oliwą z oliwek i posyp przyprawami z owoców morza, kminkiem i oregano. Tilapię grillować przez kilka minut z każdej strony, aż do ugotowania.
Napełnij głęboką, ciężką patelnię lub żeliwną patelnię do połowy olejem roślinnym.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić olej do 350 stopni F.
Wytnij 8 rund z tortilli kukurydzianych. Tortillę smażyć partiami, aż będzie chrupiąca, a następnie osuszyć na papierowych ręcznikach.
W robocie kuchennym połącz awokado, kwaśną śmietanę i ciężką śmietanę. Puree aż będzie gładkie.
Dodać więcej śmietany w razie potrzeby, aby kremowy, ale nie zbyt cienki SOS.
Przenieść awokado do miski i wymieszać z kolendry i cebuli. Doprawić solą.
W misce wrzucić mango z cukrem i szczyptą soli.
Aby służyć, na wierzchu każdej tortilli z tilapią, na wierzchu z sosem awokado, a następnie mango.
Dekoruj posiekaną kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.
![Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir]()
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.