Chili z wołowiną i masłem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chili z wołowiną i Butternut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 454 kalorie, 32G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz ancho chile, dynię butternut, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chili z dyni wołowej i maślanej, Dynia maślana Chili z wołowiną, oraz Pikantne Chili Wołowe Z Dynią Maślaną I Czarną Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać 1 łyżeczkę oleju; zawirować.
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 8 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół.
Dodaj koncentrat pomidorowy, czosnek, i jalapeo; smażyć 2 minuty, stale mieszając.
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni. Gotować 2 protokół. Wołowina na patelnię.
Wymieszać w ancho chile pieprz i następne 7 składników (przez fasolę), i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować delikatnie przez 1 godzinę.
Dodaj dyni i 1 szklanka marchewki, i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Chochla 1 1/3 szklanki chili do każdej z 6 misek, i top każdy z 1 łyżka śmietany i 1 łyżeczka kolendry.