Chili Z Pieczonych Warzyw
Przepis pieczone Chili warzywne jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 7. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 368 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka sera cheddar, cebula, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili Z Pieczonych Warzyw, Boca pieczone warzywa Wegańskie Chili, oraz Sałatka z pieczonych warzyw z sezamowym sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. Spray 2 duże arkusze cookie z nonstick gotowania sprayu. W dużej misce, połączyć bakłażan, papryka. cebula i olej; wrzucić do herbu.
Umieścić w jednej warstwie na rozpylonych arkuszach ciasteczek.
Piec w 232°. przez 15 do 18 minut lub aż warzywa będą miękkie i rumiane, obracając od czasu do czasu. Fajne 5 minut. Grubo posiekać warzywa.
Tymczasem w holenderskim piecu gotuj mieloną wołowinę i czosnek na średnim ogniu przez 5 do 7 minut lub aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Dodać pieczone warzywa, pomidory, chili w proszku, sól i cynamon; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu.
Poszczególne porcje posypać serem.