Chili wołowe ze skórką z mąki kukurydzianej
Przepis Wołowina Chili z mąki kukurydzianej skorupa może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Na 1,07 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wołowinę, olej roślinny, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Chili ze skórką z mąki kukurydzianej, Ciasto Z Serem Chili Z Indyka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej, oraz Maślana Skórka z mąki kukurydzianej (pojedyncza skórka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350° F. w 10-calowej patelni, rozgrzać olej.
Dodać cebulę; gotować, stale mieszając, o 2 protokół lub do miękkości. Wymieszać z wołowiną. W małej misce, wymieszać chili w proszku, 1 łyżka Bisquick mix i wody; wymieszać do mieszaniny wołowiny. Wmieszać pomidory i chili; podgrzać do wrzenia, często mieszając.
Wlać mieszaninę wołowiny do niepreparowanej 2-kwartowej zapiekanki. Wymieszać 3/4 szklanki Bisquick wymieszać, mączka kukurydziana, mleko i jajko, aż dobrze wymieszane. Łyżka na mieszaninę wołowiny. Wierzch z dzwoneczkami.
Piec odkryte 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Clos Amador Cava Tendre rosé z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.