Przepis Wołowina Chili (Chili con Carne) jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 795 kalorii, 60g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.94 za porcję. Mieszanka soli, ząbek czosnku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), VI doroczny konkurs Chili: wpis nr 2-Chili Con Carne + cotygodniowe Menu, oraz Nachos wołowy z Wolnoopalaczem Chili Con Carne.
Instrukcje
1
W garnku umieść wszystkie składniki wołowiny i bulionu i gotuj na średnim ogniu przez około 1 godzinę lub do czasu ugotowania mięsa.Odcedzić i odmierzyć 1 szklankę płynu używanego do gotowania mięsa. Odstawić.
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wołowinę wyjąć z garnka, posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Umieścić pomidory i chipotle w robocie kuchennym i procesu, aż gładkie i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
4
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodać cebulę i gotować przez około 3 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać czosnek, czerwony i zielony pieprz i gotować przez dodatkowe 2 protokół.
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Campo Viejo Cava Brut rosé z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.