Chili Rick ' s
Chili Rick ' s wymaga ok. 3 godziny od początku do końca. Na 2,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 20. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonej wołowiny, sosem hickory smoke barbeque, cebulą i garścią innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Jagnięce Chili Z Pieczarkami (Rick Bayless), Rick ' s Seviche 101, oraz Salsa Ricka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku lub holenderskim piecu na średnim ogniu połącz sos pomidorowy, pomidory, cebulę i włoskie przyprawy.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż lekko chrupiące.
Odcedzić i wymieszać do garnka.
W tej samej patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż brązowy.
Odcedzić i wymieszać do garnka.
W tej samej patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż brązowy.
Odcedzić i wymieszać do garnka.
Wymieszać sos barbeque i chili w proszku do garnka; smak i dostosować przyprawy. Mieszać w fasoli i czekolady i gotować na wolnym ogniu, aż smaki są dobrze mieszane.