Przepis chili przetarł Rib Eye z masłem kolendry jest gotowy w około 3 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 2G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka cukru, olej canolan, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kukurydza z masłem Kolendrowo-limonkowo-Chili, Jerk-przetarty Sum z pikantną kolendrą Slaw, oraz Ancho-Przetarta Polędwica Żubrowa Z Pikantnym Sosem Kolendrowym.
Instrukcje
1
Dodać masło kolendry co najmniej 2 godziny do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2
Umieść olej rzepakowy w małej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj kolendrę, szalotka, i mielony czosnek. Gotować mieszając często przez około 3 minuty, aż szalotka zmięknie i czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4
Przełożyć do małej miski do cool.In średnia miska, masło śmietankowe widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Zwiń w górę w papper wosku i przechowywać w lodówce, aż firma.Prep the steals on hour before grilling.In mała miska wymieszać razem chili w proszku, sól, czosnek i cebula w proszku i wędzonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Dodać oliwę z oliwek i dobrze wymieszać. Rub tę mieszaninę po obu stronach steków. Przechowywać w lodówce.Grilluj steki.Przygotować grill do gotowania na bezpośrednim średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Umieść steki na lekko naoliwionych rusztach na środku grilla. Gotować 4 do 5 minut na stronę średnio rzadkie, lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Niech steki odpocząć około 5 minut i służyć z masłem kolendry.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.