Chili i miodowe udka z kurczaka
Przepis chili i miód udka kurczaka jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chili w proszku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Udka kurczaka z miodem i rozmarynem, Jedz za 8 dolców: miodowo musztardowe udka z kurczaka, oraz Udka kurczaka nadziewane szynką ze słodką papryką, miodem i cebulą kompot.
Instrukcje
Umieść piekarnik rack w górnej trzeciej piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°. dno linii 15-na 10-calowej płytkiej patelni do pieczenia z folią i ustaw Naoliwiony duży metalowy stojak na patelni.
W dużej misce wymieszaj chili w proszku, miód, sok z limonki, sól i pieprz, a następnie dodaj kurczaka i obróć, aby całkowicie pokryć.
Przenieść kurczaka do stelaża, układając w 1 warstwę, a następnie piec, obracając się raz, aż gotowane przez, 30 do 35 minut.