Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chili. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mielony kminek, sól, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 2-Jamaican Jerk Chili + cotygodniowe Menu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obierz i posiekaj cebulę, aby odmierzyć 1 szklankę. Czosnek obrać i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
2
W rondlu 3-quart, gotować wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Umieść sitko lub durszlak w zlewie; linia z podwójną grubością ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Durszlak
Sito
4
Wlać mieszaninę wołowiny do sitka do odsączenia. Powrót mieszaniny wołowiny do rondla; wyrzucić ręczniki papierowe i soki w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Z Sosem
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do wołowiny, mieszać chili w proszku, oregano, kminek, sól, sos pieprzowy i pomidory z ich płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Ostry Sos
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Kminek
Wołowina
Sól
6
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy mieszanina się zagotuje, zmniejsz ciepło na tyle, aby delikatnie pęcherzyki mieszaniny. Przykryć pokrywką; gotować 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
7
Wymieszaj fasolę z ich płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
8
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Gdy mieszanina się zagotuje, zmniejsz ciepło na tyle, aby delikatnie pęcherzyki mieszaniny. Gotować odkryte około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do pożądanej grubości.