Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chili. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.91 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz mielony kminek, sól, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 2-Jamaican Jerk Chili + cotygodniowe Menu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz i posiekaj cebulę, aby odmierzyć 1 szklankę. Czosnek obrać i drobno posiekać.
W rondlu 3-quart, gotować wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane.
Umieść sitko lub durszlak w zlewie; linia z podwójną grubością ręczników papierowych.
Wlać mieszaninę wołowiny do sitka do odsączenia. Powrót mieszaniny wołowiny do rondla; wyrzucić ręczniki papierowe i soki w misce.
Do wołowiny, mieszać chili w proszku, oregano, kminek, sól, sos pieprzowy i pomidory z ich płynu.
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy mieszanina się zagotuje, zmniejsz ciepło na tyle, aby delikatnie pęcherzyki mieszaniny. Przykryć pokrywką; gotować 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszaj fasolę z ich płynem.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Gdy mieszanina się zagotuje, zmniejsz ciepło na tyle, aby delikatnie pęcherzyki mieszaniny. Gotować odkryte około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do pożądanej grubości.