Chile-Serowe Burritos Ryżowe
Przepis Chile-ser ryżowy Burritos jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ser Chile Ryż Burritos, Chile & Ser Ryż, oraz Kurczak & Chile-Ryż Serowy.
Instrukcje
Umieść patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj cukinię i cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wmieszać ryż i kolejne 4 składniki (ryż przez czarny pieprz); gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka połowa mieszanki ryżu w dół środka każdej tortilli. Na wierzchu połowę sałaty i pomidora; zwinąć.