Chile Relleno Burgers
Hamburgery Chile Relleno mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 744 kalorie, 45g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bułki hamburgerowe, mielony kminek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile Relleno Relleno Omlet, Chile Relleno Zapiekanka, oraz Chile Relleno Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Poblanos wycięte strony w dół na folii wyłożonej brojlerów patelni.
Dodaj pomidory, cebula i czosnek i dusić aż zwęglone, 7 do 8 protokół. Lekko ostudzić, a następnie obrać czosnek. Posiekać czosnek, cebulę i pomidory; wrzucić do miski z solą do smaku. Obrać poblanos i pokroić każdy na pół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wierzch bułki posmarować białkiem jajka.
Wymieszać oregano, kminek i chili w proszku, posypać wierzchy bułki i umieścić szczyty i dna na blasze do pieczenia.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Kształt wołowiny na cztery 3/4-cala-grube paszteciki; dokonać wcięcia w centrach.
Posypać patelnię solą, następnie gotować hamburgery, aż rumiane na dnie, o 4 protokół. Flip, następnie top każdy burger z niektórych mieszaniny pomidorów i sera. Przykryć i gotować 3 do 5 protokół.
Podawać na przyprawionych bułkach z poblanos i pozostałą mieszanką pomidorową.
Zdjęcia Antonis Achilleos