Chicken Supreme
Chicken Supreme wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, soli selera, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chicken Supreme, Chicken Supreme, oraz Supreme Chicken-Mushroom.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać kurczaka; zapiekać i marynować w lodówce na noc.
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić marynatę.
Bułkę tartą umieścić w płytkim naczyniu. Zagrzebać kurczaka w bułce tartej.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Skropić 1 1/2 łyżki margaryny na kurczaka i piec w 325 przez 30 minut.
Wlać 1 1/2 łyżki margaryny na kurczaka, i piec przez dodatkowe 15 minut lub aż gotowe.
Kurczaka posypać posiekaną natką pietruszki.