Chicken Stir-Fry

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć kurczaka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, granulki bulionu z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka pokroić w 1/2 cala. paski; umieścić w zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj skrobię kukurydzianą i wrzucić do herbu.
Połączyć sos sojowy, imbir i czosnek w proszku; dodać do worka i dobrze wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Na dużej patelni lub woku rozgrzać 2 łyżki oleju; smażyć kurczaka, aż nie będzie już różowy, około 3-5 minut.
Dodać pozostały olej; wymieszać - smażyć brokuły, seler, marchew i cebulę przez 4-5 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Dodać wodę i bulion. Powrót kurczaka na patelnię. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami.