Chicken Shwarma

Shwarma z kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka klarowanego masła, garam masala, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć klarowane masło można śledzić to danie główne z Tarta Z Surową Czekoladą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Shwarman w powolnej kuchence, I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, oraz Najlepszy Rozdrobniony Kurczak Do Potraw Z Kurczaka + Domowy Rosół Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztop masło klarowane na dużej patelni na średnim ogniu.
Posypać jedną stronę kawałków kurczaka garam masala i umieścić przyprawione bok w dół w gorącym maśle.
Posypać wierzch kawałki kurczaka z więcej garam masala i saute przez 5 minut.
Włącz kawałki kurczaka, dodając więcej masła w razie potrzeby, i saute przez 5 do 10 minut więcej, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.