Chicken Nugget Tacos
Chicken Nugget Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz panierowane nuggetsy z kurczaka, stare muszle el i taco, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chicken Nugget Tacos, Crunchy Chicken Nugget Tacos, oraz Zapiekanka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz nuggetsy z kurczaka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Przykryj, aby się ogrzać. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Podgrzej skorupy taco i tortille zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Tymczasem w małej misce wymieszaj śmietanę, mieszankę przypraw taco i tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Odstawić.
Napełnij każdą skorupę taco i tortillę 2 bryłkami kurczaka, serem, sałatą i salsą.
Skropić każdą mieszaniną kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.