Chicken Enchilada Foldovers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kurczaka Enchilada Foldovers spróbować. To danie główne ma 404 kalorie, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka klasycznej skorupy pizzy, sos enchilada, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Z Kurczakiem Taco Foldovers, BBQ Steak Foldovers, oraz Brokuły, szynka i ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. lekko spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj kurczaka i 1/2 szklanki sosu enchilada.
Rozwiń ciasto; umieść na arkuszu ciastek. Zaczynając od środka, naciśnij ciasto na prostokąt 14x10 cali; pokrój na 4 (7x5 cali) prostokąty. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka na połowę każdego prostokąta, rozprzestrzeniania się w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Posypać 2 łyżki sera na każdej.
Złożyć ciasto na pół nad nadzieniem; mocno docisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia. Szczypce z widelcem.
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie podgrzać pozostały sos enchilada, aż będzie gorący.
Podawać z foldovers do zanurzenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.