Chicken Chip Bake
Chicken Chip Bake to przystawka, która serwuje 16. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 103g tłuszczu i w sumie 1065 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, majonez, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 52%. Podobne przepisy obejmują Nie Piec Miętowy Chip Bujny, Nie Piec Miętowy Chip Bujny, oraz Piec Wołowy Z Chipsem Kukurydzianym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz kurczaka, seler, migdały i zieloną cebulę w dużej misce i dobrze wymieszaj. W osobnej misce połącz majonez, sok z cytryny, sól i pieprz i mieszaj do uzyskania kremowej konsystencji.
Połącz tę mieszankę z mieszanką kurczaka i wymieszaj wszystko razem.
Umieść mieszaninę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali i piecz w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub do momentu, gdy będzie musująca.
Wyjmij z piekarnika, przykryj okruchami chipsów ziemniaczanych i serem i wróć do piekarnika.
Podgrzewaj, aż ser całkowicie się rozpuści.