Chicharrón Burrito

Chicharrón Burrito
Przepis Chicharrón Burrito jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 39g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, wodę, fasolkę pinto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Locrio de Chicharrón de Cerdo, Chicharron W Stylu Dominikańskim (Smażone Skórki Wieprzowe), oraz Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wodę i fasolę w garnku i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, 1 godzina do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić fasolę, rezerwując wodę do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Na średnim ogniu podgrzać pozostały smalec w garnku lub głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać drobno posiekaną cebulę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać czosnek i gotować przez kilka minut dłużej, aż cebula zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
W maszynce, puree gotowanej fasoli pinto z cebulą i czosnkiem, dodając tyle zarezerwowanej wody do gotowania poluzować mieszaninę. Puree do konsystencji według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wymieszać z serem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Aby złożyć burrito: ułóż Pasek mieszanki fasoli i sera na jednym końcu tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Dodaj 1/4 do 1/3 szklanki chicharrones.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (okSzklanki Chipsów Tortilla O Smaku Limonkowym, Połamanych Na Kawałki Wielkości Kęsa (ok
10
Posypać posiekanymi ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
11
Zwinąć tortillę i podać natychmiast. Lub owinąć w folię i nagrzać w piekarniku 177° przez 6 do 10 minut, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn