Chicharrón Burrito
Przepis Chicharrón Burrito jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 771 kalorii, 39g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ser monterey jack, wodę, fasolkę pinto i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Locrio de Chicharrón de Cerdo, Chicharron W Stylu Dominikańskim (Smażone Skórki Wieprzowe), oraz Frijoles con Chicharron o Garra (gulasz fasolowy z brzuchem wieprzowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę i fasolę w garnku i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, 1 godzina do 1 1/2 godziny.
Odcedzić fasolę, rezerwując wodę do gotowania.
Na średnim ogniu podgrzać pozostały smalec w garnku lub głębokiej patelni.
Dodać drobno posiekaną cebulę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć, o 10 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez kilka minut dłużej, aż cebula zbrązowieje.
W maszynce, puree gotowanej fasoli pinto z cebulą i czosnkiem, dodając tyle zarezerwowanej wody do gotowania poluzować mieszaninę. Puree do konsystencji według własnych upodobań.
Wymieszać z serem. Doprawić solą i pieprzem.
Aby złożyć burrito: ułóż Pasek mieszanki fasoli i sera na jednym końcu tortilli.
Dodaj 1/4 do 1/3 szklanki chicharrones.
Posypać posiekanymi ziołami.
Zwinąć tortillę i podać natychmiast. Lub owinąć w folię i nagrzać w piekarniku 177° przez 6 do 10 minut, aż będzie gorąco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.