Chińskie Ciasto

Chińskie Ciasto
Przepis Chiński placek jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 759 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, sos, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9x13-calowe danie zapiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i przelać do miski. Mash ziemniaki za pomocą masher ziemniaków lub widelec.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zmieloną wołowinę i biały sos wymieszać w misce; rozprowadzić do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Warstwa kukurydzy na mieszaninie wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Odmierzyć około 1/2 szklanki sera Cheddar i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
7
Pozostały ser Cheddar posypać warstwą kukurydzy; top z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Posypać 1/2 szklanki sera Cheddar na ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ugotuje się i ser topi się, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn