Chewy Migdałowo-Malinowe Ciasteczka Kanapkowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka kanapkowe z migdałami i malinami. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pastę migdałową, cukier, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Malinowe Migdałowe Do Żucia, Ciasteczka Migdałowe Do Żucia, oraz Ciasteczka figowo-migdałowe do żucia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika; rozgrzej do 177°. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Umieść migdały w środku trzeciej (bez podszewki) obramowanej blachy do pieczenia, tworząc warstwę o grubości 1/4 cala.
Drobno zmielić pastę migdałową, 1 szklankę cukru i cynamon w procesorze.
Dodać białka; proces do dobrze wymieszane.
Przenieść ciasto do dużej, zamykanej plastikowej torby. Naciśnij ciasto w dół do 1 rogu worka. Za pomocą nożyczek, odciąć rogu, pozostawiając 1/2-calowy otwór. Pracując partiami, wyciśnij ciasto z worka w 2 paski o długości 1/2 cala na migdałach na arkuszu.
Posypać kilka luźnych migdałów na arkuszu na paski; ostrożnie rolki paski w migdały do pokrycia lekko (ciasto będzie miękkie i lepkie).
Przenieść ciasteczka do przygotowanych blach do pieczenia, odstępy od siebie.
Piec ciasteczka, aż światło złoty brąz, odwracając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, o 12 protokół.
Pozostaw ciasteczka na arkuszach 5 minut; przenieś do stojaka. Cukier puder przesiać na ciasteczka.
Dusić dżem w dużym rondlu na średnim ogniu, aż dżem będzie bulgotał gęsto, o 30 sekund. Super.
Rozprowadzić 1/4 do 1/2 łyżeczki dżemu na dnie 1 ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół.
Przenieś kanapkę na talerz. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i dżemem. DO AHEAD: może być wykonany 3 tygodnie do przodu. Przechowywać szczelnie w zamrażarce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.