Chesapeake Crab Dip Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chesapeake Crab Dip przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 157 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu, śmietany, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chesapeake Crab Crackers, Chesapeake Bay Blue Crab Hot Pot, oraz Chesapeake Bay Crab Cakes.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć serek, śmietana, sok z cytryny, musztarda, owoce morza przyprawy i sól czosnkową. Złóż kraba.
Przenieś do nasmarowanego 9-calowego. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do bąbelków.
Podawać na ciepło z krakersami. Przechowywać w lodówce resztki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.