Cherry Crisp

Cherry Crisp
Cherry Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka margaryny, nadzienie cherry pie, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Cherry Crisp, Cherry Crisp, oraz Cherry Nut Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.) lekko posmaruj naczynie do pieczenia 2 quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać nadzienie z ciasta do naczynia i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać z roztopioną margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
5
Rozprowadzić na cieście i posypać posiekanymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa. Pozostawić do ostygnięcia 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn