Cherry Crisp
Cherry Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka margaryny, nadzienie cherry pie, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Cherry Crisp, Cherry Crisp, oraz Cherry Nut Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.) lekko posmaruj naczynie do pieczenia 2 quart.
Wlać nadzienie z ciasta do naczynia i równomiernie rozprowadzić.
W średniej misce wymieszaj mąkę, owies, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową.
Wymieszać z roztopioną margaryną.
Rozprowadzić na cieście i posypać posiekanymi orzechami pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, aż polewa będzie złotobrązowa. Pozostawić do ostygnięcia 15 minut przed podaniem.