Cherry Almond Rice Mexicana
Cherry Almond Rice Mexicanan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczny brązowy ryż, wiśnie, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Klopsiki Mexicanan z ryżem, ryż Hiszpański-arroz mexicana, oraz Słodki miękki chleb wiśniowy z glazurą wiśniowo-migdałową.
Instrukcje
Odcedzić puszkowane wiśnie, zastrzegając sok. Grubo posiekać tyle wiśni na 1/2 szklanki i odstawić. Zachowaj Pozostałe wiśnie do innego użycia.
W średnim rondlu dodaj zarezerwowany sok z wiśni (około 2/3 szklanki) plus wystarczającą ilość wody, aby równać się 2 szklanki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z pozostałymi składnikami, z wyjątkiem posiekanych migdałów. Przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z prażonymi posiekanymi migdałami.