Cherry Almond Rice Mexicana

Cherry Almond Rice Mexicana
Cherry Almond Rice Mexicanan jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczny brązowy ryż, wiśnie, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Klopsiki Mexicanan z ryżem, ryż Hiszpański-arroz mexicana, oraz Słodki miękki chleb wiśniowy z glazurą wiśniowo-migdałową.

Instrukcje

1
Odcedzić puszkowane wiśnie, zastrzegając sok. Grubo posiekać tyle wiśni na 1/2 szklanki i odstawić. Zachowaj Pozostałe wiśnie do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2
W średnim rondlu dodaj zarezerwowany sok z wiśni (około 2/3 szklanki) plus wystarczającą ilość wody, aby równać się 2 szklanki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać z pozostałymi składnikami, z wyjątkiem posiekanych migdałów. Przykryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
( 23)( 23)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z prażonymi posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
4
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn