Czermoula-marynowana makrela może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 97g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1116 kalorii. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbek czosnku, out-up do Ciebie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 98% to danie jest super. Podobne przepisy to Chermoula, Chermoula, oraz SOS Chermoula.
Instrukcje
1
Składniki do nadzienia połącz tłuczkiem i zaprawą. Wykonaj 3 ukośne nacięcia wzdłuż obu stron każdej makreli, a następnie wciśnij wypełnienie. Schłodzić do 2 godzin przed gotowaniem.
W przypadku chermuli umieść czosnek, przyprawy, sok z cytryny, kolendrę i szczyptę soli morskiej w blenderze. Powoli skropić oliwą z oliwek, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Posmaruj makrelę odrobiną oliwy z oliwek po obu stronach, a następnie umieść na gorącej patelni lub patelni i zapiekaj przez 2 minuty z każdej strony. Ostrożnie przełożyć na tacę piekarnika i piec przez około 10 minut, lub aż makrela zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Makrela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Makrela świetnie współpracuje z Pinot Grigio, Sparkling rosé i Viognier. Silnie aromatyzowane, tłuste ryby, takie jak makrela, dobrze łączą się z tymi chrupiącymi winami białymi i winem musującym, nawet różowym. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.