Cheesy Hash Brown Cups
Cheesy Hash Brown Cups to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz ser cheddar, sól, mieloną kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 80 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Serowe Filiżanki Z Kiełbasą, Jajkiem I Haszem Brązowe, Hash-Brązowe Kubki Na Jajka, oraz Hash Brown Egg Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 400 stopni F. smar 12-cup regularne Muffin cup pan; odstawić. W średniej misce połączyć Brązy, roztopione masło i sól; dobrze wymieszać. Naciśnij około 1/4 szklanki mieszania brązowy do każdej muffin cup podszewka dno i boki.
Piec przez 12 do 15 minut lub aż krawędzie będą złociste.
Tymczasem, brązowy włoski kiełbasa w 10-calowej patelni; odcedzić tłuszcz.
Dodać grzyby i czerwoną paprykę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Napełnij każdy pieczony haszysz brązowy kubek równo mieszanką kiełbasy.
W małej misce połączyć wszystkie białe i włoskie przyprawy; dobrze wymieszać.
Wlać wszystkie białka na mieszankę kiełbasy wypełniając każdy kubek muffin jednakowo.
Piec przez 12 do 14 minut lub aż wykałaczka włożona do środka kubka wyjdzie czysta.