Cheesy Fish ' N Veggie Packets
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy Fish ' N Veggie Pakiety spróbować. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 1,54 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, dip serowy cheez whiz, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pakiety Warzywne Z Kurczakiem, Pork' N ' Veggie Packets, oraz Emily ' s Tip for Asian Veggie Packets.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić 1 filet rybny na środku każdego z 6 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości rozpylonej sprayem do gotowania; skropić opatrunkiem.
Posypać tymiankiem, wierzch z warzywami. Wchodzisz, aby 6 pakietów.
Umieść na obramowanej blasze do pieczenia.
Piec 25 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku