Cheesy Crustless Mini Quiches
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj tandetnych Mini Quiches bez skorupy. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 50 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka plus 3 żółtka, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Crustless Mini-quiches, Mini Quiches (Crustless), oraz Crustless Mini Quiches.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Płaszcz 2 24-cup nonstick mini-muffin patelnie z sprayem do gotowania.
Umieść patelnie na wyłożonych folią blachach do pieczenia. Scatter szalotki i pietruszki na dnie każdej filiżanki.
Jajka i żółtka ubić z parmezanem, solą i pieprzem w dużej misce.
Ubij w mleku, aż będzie gładka.
Przełożyć do filiżanki z wylewką i napełnić każdą filiżankę muffinek mieszaniną jajeczną. Do każdej filiżanki doprawić szczyptą szwajcarskiego sera.
Piec, aż quiches są dmuchane i rumiane na górze, o 30 protokół, obracając Patelnie od góry do dołu stojaki i obracając z powrotem do przodu o połowie.
Natychmiast uruchom mały, ostry nóż na zewnątrz każdego quiche, a następnie odwróć na stojak z drutu, aby ostygnąć. Obróć każdy quiche prawej stronie w górę.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.