Cheesy Corn Chowder wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy ) ziarna kukurydzy, pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Cheesy Corn Chowder, Cheesy Corn Chowder, oraz Serowy brokuł i kukurydza Chowder.
Instrukcje
1
Boczek gotować w ciężkim garnku 6-do 8-quart na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie ostry, około 5 minut.
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Udekoruj świeżym szczypiorkiem, szalotki lub papryką (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorek
Cały Imbir, Rozgnieciony
Uncje Płynu świeżej Wody
1
* Chociaż można użyć dowolnego rodzaju ostrego cheddaru, pomarańczowy Cheddar zapewni najlepszy kolor tej zupy.* Zupa może być wykonana 3 dni wcześniej. Chłodne, odkryte, przed schłodzeniem, przykryte. Podgrzać powoli na małym ogniu, mieszając, ale uważaj, aby nie zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
3 Paluszki Precelkowe
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)