Cheesy Corn Chowder

Cheesy Corn Chowder
Cheesy Corn Chowder wymaga mniej więcej 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło tę zupę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy ) ziarna kukurydzy, pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Cheesy Corn Chowder, Cheesy Corn Chowder, oraz Serowy brokuł i kukurydza Chowder.

Instrukcje

1
Boczek gotować w ciężkim garnku 6-do 8-quart na średnim ogniu, często mieszając, aż będzie ostry, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Przełożyć łyżką szczelinową do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wylać wszystko oprócz 2 łyżki tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
4
Dodaj cebulę, marchew, seler i paprykę do garnka i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać Yukon gold i słodkie ziemniaki, bulion, i wody, i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż ziemniaki będą po prostu miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać kukurydzę i śmietanę i gotować na wolnym ogniu, uncovered, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Zdjąć garnek z ognia, następnie wymieszać z serem, aż się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z boczkiem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Udekoruj świeżym szczypiorkiem, szalotki lub papryką (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Szczypiorekświeży Szczypiorek
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1
* Chociaż można użyć dowolnego rodzaju ostrego cheddaru, pomarańczowy Cheddar zapewni najlepszy kolor tej zupy.* Zupa może być wykonana 3 dni wcześniej. Chłodne, odkryte, przed schłodzeniem, przykryte. Podgrzać powoli na małym ogniu, mieszając, ale uważaj, aby nie zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn