Cheeseburgery Pimiento

Cheeseburgery Pimiento
Cheeseburgery Pimiento może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 873 kalorii, 45g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka cebuli, sól koszerna, bułki hamburgerowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cheeseburgery Pimiento, Cheeseburgery Tex-Mex, oraz Najlepsze Cheeseburgery.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać cebulę, oba sery, majonez i pimientos. Jeśli potrzebujesz dodatkowego majonezu, aby był kremowy, dodaj trochę na raz. Zmielić duże ilości czarnego pieprzu i mieszać, że do mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MajonezMajonez
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podziel mieloną wołowinę na 6 równych porcji i uformuj paszteciki o grubości około 3/4 cala. Pamiętaj, aby umieścić lekkie Wcięcie w środku każdego patty. Doprawić obficie obie strony hamburgerów solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mielona WołowinaMielona Wołowina
3
Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść hamburgery na grillu i obniżyć ciepło do średniego. Grillować przez około 5 minut. Włącz paszteciki i kontynuować grillowanie, aż osiągną pożądaną doneness, o 4 dodatkowe minuty dla średnich, 6 minut dla średnich-dobrze. W ciągu ostatnich 2 minut czasu gotowania, dodać bułki, odciąć bok w dół. W ostatniej chwili przed zdjęciem hamburgery z grilla, umieścić Hojny łyżkę sera pimiento na każdym. Wyjmij bułki z grilla, połóż na talerzu, Ustaw burgera na każdym dnie bułki, dodaj marynowane jalapeños na szczycie sera pimiento i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
W KUCHNI
6
Ten domowy ser pimiento może być używany nie tylko z tym Hamburgerem, ale także jako dip lub spread na prawie wszystko, co chcesz. Będzie przechowywać przez około tydzień w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Przedruk za zgodą Grillin ' with Gas: 150 przepisów na pyszne dania z grilla autor: Fred Thompson, (C) 2009, the Taunton Press
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn