Cheeseburger Spaghetti Pie
Cheeseburger Spaghetti Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cheddar, hamburger z ogórków koperkowych, wermiszel i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cheeseburger Spaghetti Pie, Bekonowe Spaghetti Cheeseburger, oraz Cheeseburger Spaghetti Squash Zapiekanka.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 1/2-calowy deep-dish lub 10-calowy szklany patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować wermiszel zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W dużej misce ubić jajko i musztardę, aż do wymieszania.
Dodać gotowane wermiszel; wrzucić do płaszcza równomiernie. Mieszanka łyżka do rozpylonej patelni pie, popychając mieszaninę po bokach patelni, aby utworzyć skorupę.
W 10-calowej patelni nonstick, rozbić mieloną wołowinę; dodać cebulę i posypać przyprawioną solą. Gotować na średnim ogniu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana, często mieszając.
Wymieszać z boczkiem i sosem pomidorowym. Łyżka równomiernie do wyłożonej wermiszelem patelni, popychając do krawędzi prawie pokrywając wermiszel.
Posypać 1/2 szklanki sera.
Piec w 177°. przez 30 minut. Top z plastrami ogórków; posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Piec dodatkowe 10 do 15 minut lub aż dokładnie ogrzane i ser topi.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.