Cheese, bacon & onion puff

Cheese, bacon & onion puff
Cheese, bacon & ONION puff to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ilości ciasta, gałka masła, cheddar, i rashers streaky bacon. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bekon Ser Puff Przekąski, Ciasto Francuskie Z Bekonem I Serem, oraz Boczek Pimento Ser Ciasto Francuskie Kubki.

Instrukcje

1
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Uzupełnić ciasto zgodnie z przepisem na naleśniki i odstawić. Duże, okrągłe, ceramiczne naczynie o szerokości ok. 22cm posmarować tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Masło rozgrzać na patelni. Skwierczeć boczek przez około 5 minut, aż będzie chrupiący, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Przełóż boczek, cebulę i cheddar do ciasta i wymieszaj, aż do całkowitego połączenia. Wrzucić ciasto do przygotowanego naczynia tak, aby dotarło prawie do góry, a następnie piec przez 30-35 minut, aż nadmuchane i złociste. Przynieś do stołu gorące rurki i podawaj prosto z naczynia z chrupiącą sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn