Cheese, bacon & onion puff
Cheese, bacon & ONION puff to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ilości ciasta, gałka masła, cheddar, i rashers streaky bacon. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Bekon Ser Puff Przekąski, Ciasto Francuskie Z Bekonem I Serem, oraz Boczek Pimento Ser Ciasto Francuskie Kubki.
Instrukcje
Piekarnik do 230C / wentylator 210C / Gaz
Uzupełnić ciasto zgodnie z przepisem na naleśniki i odstawić. Duże, okrągłe, ceramiczne naczynie o szerokości ok. 22cm posmarować tartym parmezanem.
Masło rozgrzać na patelni. Skwierczeć boczek przez około 5 minut, aż będzie chrupiący, a następnie pozostawić do ostygnięcia. Przełóż boczek, cebulę i cheddar do ciasta i wymieszaj, aż do całkowitego połączenia. Wrzucić ciasto do przygotowanego naczynia tak, aby dotarło prawie do góry, a następnie piec przez 30-35 minut, aż nadmuchane i złociste. Przynieś do stołu gorące rurki i podawaj prosto z naczynia z chrupiącą sałatką.