Cheddar Shortcakes z peklowaną wołowiną
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.87 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, ostry cheddar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz PEKLOWANA WOŁOWINA dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wymieszać śmietanę i wodę do uzyskania gładkiej konsystencji. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać do miski, a następnie wymieszać z masłem opuszkami palców lub blenderem do ciast, aż nie będzie już żadnych grudek.
Dodaj Cheddar i wrzuć, a następnie wymieszaj rozrzedzoną śmietanę widelcem, aż się połączysz.
Upuść ciasto w 6 równomiernie rozmieszczone kopce na masle blachy do pieczenia i piec w środku piekarnika, aż blady złoty i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Herbatniki przełożyć do stelaża, aby lekko ostygły.
Ziemniaki obrać i pokroić w 1/3 cala kostkę. Gotować w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż po prostu zmięknie, 8 do 10 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Podczas gdy ziemniaki są wrzątku, gotować cebulę na maśle w głębokim 12-calowy nonstick patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i zaczynają brązowy, o 5 protokół.
Dodać paprykę i gotować, mieszając, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Dodać peklowaną wołowinę, ziemniaki, sól, i pieprz i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż hash jest rumiane i chrupiące, o 15 protokół. Natkę pietruszki wymieszać.
Podziel herbatniki i łyżkę haszu i salsy na dolnych połówkach. Na ciastka nałóż Topy.