Cheddar i ser pleśniowy dwa razy pieczone ziemniaki
Cheddar i ser pleśniowy dwa razy pieczone ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 354 kalorie, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ostry ser cheddar, ser, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ser pleśniowy i Cheddar zapiekane ziemniaki, Ser Pleśniowy Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, oraz Dwa Razy Pieczone Rozmaryn Ser Pleśniowy Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Przebić ziemniaki widelcem i ułożyć w kółko na papierowych ręcznikach w kuchence mikrofalowej. Ziemniaki przykryć wilgotnymi papierowymi ręcznikami. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 12 minut lub do czasu zakończenia.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, grzyby i oregano; płaszcz z gotowania sprayu. Gotować 6 minut lub do miękkości.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Pokrój ziemniaki na pół wzdłuż i zgarnij miąższ, pozostawiając skorupę o grubości 1/4 cala. Ułóż skorupy na blasze do pieczenia. Odstawić.
Miąższ ziemniaczany, mleko i kolejne 4 składniki ubić w dużej misce mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka. Skorupki napełnij równomiernie mieszanką ziemniaczaną. Top z mieszanki grzybów.
Posypać równomiernie serem Cheddar.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera.