Cheddar, cebula i czerwona papryka Souffléd omlet
Cheddar, cebula i czerwona papryka Souffléd omlet jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 196 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jeśli masz żółtka jaj, cheddar, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cheddar, Boczek I Papryka Omlet, Omlet z pieczarkami i papryką z Fontiną, oraz Omlet Z Kiełbasą, Papryką I Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Cebulę i paprykę ugotować na maśle w 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną.
Dodać mleko i doprowadzić do wrzenia.
Dodać mąkę kukurydzianą w wolnym strumieniu, ubijając, i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
Ubić ser, natkę pietruszki, żółtka, pieprz i 1/2 łyżeczki soli.
Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego i pozostałą 1/2 łyżeczki soli w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż po prostu trzymać sztywne szczyty. Złóż jedną czwartą białek w mieszaninę mąki kukurydzianej, aby rozjaśnić, a następnie złóż mieszankę mąki kukurydzianej delikatnie, ale dokładnie w pozostałe białka. Wymieszać łyżką do nasmarowanej 3-ćwiartkowej zapiekanki i gładkiej góry.
Piec w środku piekarnika, aż nadmuchane i złoty kolor, 30 do 35 protokół.
Każda porcja ma około 170 kalorii i 6 gramów tłuszczu