Cheddar, cebula i czerwona papryka Souffléd omlet

Cheddar, cebula i czerwona papryka Souffléd omlet
Cheddar, cebula i czerwona papryka Souffléd omlet jest bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 196 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jeśli masz żółtka jaj, cheddar, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cheddar, Boczek I Papryka Omlet, Omlet z pieczarkami i papryką z Fontiną, oraz Omlet Z Kiełbasą, Papryką I Cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Cebulę i paprykę ugotować na maśle w 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać mleko i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
4
Dodać mąkę kukurydzianą w wolnym strumieniu, ubijając, i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut.
6
Ubić ser, natkę pietruszki, żółtka, pieprz i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego i pozostałą 1/2 łyżeczki soli w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż po prostu trzymać sztywne szczyty. Złóż jedną czwartą białek w mieszaninę mąki kukurydzianej, aby rozjaśnić, a następnie złóż mieszankę mąki kukurydzianej delikatnie, ale dokładnie w pozostałe białka. Wymieszać łyżką do nasmarowanej 3-ćwiartkowej zapiekanki i gładkiej góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Piec w środku piekarnika, aż nadmuchane i złoty kolor, 30 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać natychmiast.
10
Każda porcja ma około 170 kalorii i 6 gramów tłuszczu
11
Gourmet
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn