Cheat ' s Pappardelle z wolno Duszowanymi porami i chrupiącym Porcini Pangrattato

Cheat ' s Pappardelle z wolno Duszowanymi porami i chrupiącym Porcini Pangrattato
Cheat ' s Pappardelle z Wolnoduszonymi porami i chrupiącym Porcini Pangrattato może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 803 kalorie, 27g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka dużych porów, borowiki, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pappardelle z łososiem i porami, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem.

Instrukcje

1
Połówki porów przekrój wzdłuż i pokrój pod kątem na plasterki o średnicy 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
2
Rozgrzej szeroki rondel, dodaj odrobinę oleju i gałkę masła, a gdy usłyszysz delikatne skwierczenie dodaj pokrojony czosnek, liście tymianku i pory. Przesuń pory, aby każdy kawałek został pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wlać wino, doprawić pieprzem i wymieszać z wywarem. Pory przykryć plastrami szynki parmeńskiej, nałożyć pokrywkę na patelnię i gotować delikatnie przez 25-30 minut. Gdy pory będą miękkie, zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Whiz grzyby i chleb ze szczyptą soli i pieprzu w robocie kuchennym, aż mieszanina wygląda jak bułka tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Na patelni rozgrzej obfity szczyptę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać ząbki czosnku i rozmaryn i gotować przez minutę, a następnie smażyć bułkę tartą na oleju, aż złoty i chrupiące. Potrząsaj patelnią - nie pozwól, aby bułka tarta złapała się na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odcedzić na papierowych ręcznikach, wyrzucić rozmaryn i czosnek i pozostawić bułkę tartą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Połóż arkusze lasagne na czystej powierzchni roboczej i posypać odrobiną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Umieść arkusze na siebie i pokroić w paski 1/2 cala. Wrzucić przez palce wstrząsnąć pappardelle, a następnie gotować we wrzącej wodzie 2 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
11
Z rondla wyjąć szynkę parmeńską, pokroić w plasterki i ponownie wymieszać z porami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać z parmezanem i resztą masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
Makaron odsączyć, z niewielką ilością wody do gotowania i dodać do porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
13
W razie potrzeby dodaj trochę wody do gotowania, aby uzyskać jedwabisty, gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
14
Podawać szybko, posypane kilkoma pangrattato, dodatkowym parmezanem i resztkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
15
Podawać resztę pangrattato w misce z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćTwardy
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn