Cheat ' s Pappardelle z wolno Duszowanymi porami i chrupiącym Porcini Pangrattato

Cheat ' s Pappardelle z Wolnoduszonymi porami i chrupiącym Porcini Pangrattato może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 803 kalorie, 27g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka dużych porów, borowiki, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pappardelle z łososiem i porami, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem.
Instrukcje
Połówki porów przekrój wzdłuż i pokrój pod kątem na plasterki o średnicy 1/2 cala.
Rozgrzej szeroki rondel, dodaj odrobinę oleju i gałkę masła, a gdy usłyszysz delikatne skwierczenie dodaj pokrojony czosnek, liście tymianku i pory. Przesuń pory, aby każdy kawałek został pokryty.
Wlać wino, doprawić pieprzem i wymieszać z wywarem. Pory przykryć plastrami szynki parmeńskiej, nałożyć pokrywkę na patelnię i gotować delikatnie przez 25-30 minut. Gdy pory będą miękkie, zdejmij patelnię z ognia.
Whiz grzyby i chleb ze szczyptą soli i pieprzu w robocie kuchennym, aż mieszanina wygląda jak bułka tarta.
Na patelni rozgrzej obfity szczyptę oliwy z oliwek.
Dodać ząbki czosnku i rozmaryn i gotować przez minutę, a następnie smażyć bułkę tartą na oleju, aż złoty i chrupiące. Potrząsaj patelnią - nie pozwól, aby bułka tarta złapała się na dnie.
Odcedzić na papierowych ręcznikach, wyrzucić rozmaryn i czosnek i pozostawić bułkę tartą do ostygnięcia.
Doprowadzić do wrzenia dużą patelnię osolonej wody.
Połóż arkusze lasagne na czystej powierzchni roboczej i posypać odrobiną mąki.
Umieść arkusze na siebie i pokroić w paski 1/2 cala. Wrzucić przez palce wstrząsnąć pappardelle, a następnie gotować we wrzącej wodzie 2 minut lub aż al dente.
Z rondla wyjąć szynkę parmeńską, pokroić w plasterki i ponownie wymieszać z porami. Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie wymieszać z parmezanem i resztą masła.
Makaron odsączyć, z niewielką ilością wody do gotowania i dodać do porów.
W razie potrzeby dodaj trochę wody do gotowania, aby uzyskać jedwabisty, gładki SOS.
Podawać szybko, posypane kilkoma pangrattato, dodatkowym parmezanem i resztkami tymianku.
Podawać resztę pangrattato w misce z boku.
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"