Chatham Artillery Punch
Chatham Artillery Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 276 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jeśli masz bourbon, koniak, jamajski rum i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crisp Chatham Bluefish z Maque Choux, Poncz Rumowy, oraz Poncz Rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw lub noża do parkowania, obierz cytryny, uważając, aby usunąć tylko żółtą skórkę, a nie gorzki biały pestkę.
Obieramy w misce, dodajemy cukier i mieszamy. Odstawić na co najmniej pół godziny, najlepiej godzinę, aby smaki się połączyły.
Podczas gdy skórka cytryny odpoczywa, sok z cytryn, aby dwie szklanki soku z cytryny. Po spożyciu skórki cytryny dodaj sok z cytryny do miski i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Odcedź mieszaninę do pustej butelki o pojemności 750 ml.
Dodaj wodę do butelki, aby ją napełnić, Zamknij, wstrząśnij i przechowuj w lodówce ten krzew, aż będziesz gotowy do wykonania ponczu.
Aby służyć, napełnij swoją dużą (2,5 galona) miskę ponczu pękniętym lodem. (W tym momencie przenieś miskę z ponczem do miejsca imprezy, ponieważ bardzo trudno będzie ją przenieść, gdy będzie pełna ponczu.)
Na lód wlej krzew i wszystkie butelki koniaku, bourbona, rumu i wina musującego. Wymieszać, aby połączyć.