Charlotte Russe Z Malinami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Charlotte Russe z malinami spróbować. Ten przepis służy 8. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz maliny, Likier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Charlotte Russe, Charlotte Russe Parfaits, oraz Truskawkowo-Żurawinowa Charlotte Russe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę na 3 łyżki wody w misce i odstawić, 5 protokół. Roztopić czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem z ledwo gotującą się wodą (nie pozwól miski dotknąć wody), mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij miskę z garnka i powoli ubijaj mleko; utrzymuj ciepło.
W dużej żaroodpornej misce ubić żółtka, cukier granulowany, sól i 1 łyżkę wanilii.
Umieść miskę na garnku z gorącą wodą i gotuj, stale mieszając gumową łopatką, aż będzie gładka i lekko kremowa, 3 do 5 minut. Powoli mieszać w ciepłej mieszaniny czekolady i gotować, aż pokrywa łyżkę, 3 do 5 protokół.
Wyjmij miskę z garnka i ubijaj mieszankę żelatyny, aż będzie gładka.
Przenieść do czystej miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż krem po prostu zaczyna się ustawić, O 1 godzinę.
Linia ściany 8-calowy springform pan z ladyfingers, stojąc je (przyciąć dna, w razie potrzeby). Śmietanę utrzeć w dużej misce mikserem, aż będzie miękka. na wierzch przesiać 1 łyżkę cukru cukierniczego, dodać pozostałą 1 łyżeczkę wanilii i wymieszać. Delikatnie złożyć 1 1/2 szklanki bitej śmietany do kremu czekoladowego, aż będzie gładka. Ostrożnie napełnij patelnię kremem czekoladowym. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny.
Wyjąć boki patelni i przenieść deser na talerz. Delikatnie wrzucić maliny z likierem i pozostałą 1 łyżką cukru cukierniczego do miski, a następnie ułożyć na wierzchu ciasta.